Oh my goodness.

Ik heb zo niks met een verandering, schijnbaar (volgens anderen) een verbetering op internet. Afgelopen dag plaatste ik een stukje. Dit stukje had ik langer geleden al geschreven. Een dag voordat deze geplaatst zou worden zou ik dit checken. Helaas. Lukte niet. Zo bizar. Ik baal van de taal fouten etc etc. Het verhaal is niet compleet.

Waarschijnlijk heeft WordPress een update. Weer anders. Ik snap er niks meer van. Why? Waarom zo vaak? Ik wist tot een uur geleden niet eens hoe ik een stukje/dit stukje moest plaatsen. Waar gaat het heen? Zucht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s