Ga weg!

Ik zat van het weekend bij mijn broer. Even een bakkie doen. Daarna wilde een vriendin komen van mijn nichtje. Dat mag dus niet riep mijn neef. Je mag maar een keer per dag bezoek krijgen.

Mijn broer volgt erg trouw de Corona regels. Hij ging meteen op internet kijken. Volgens het RIVM mag je inderdaad maar een keer per dag bezoek krijgen. Als ik nu met de vriendinnen van mijn nichtje tegelijk was gekomen had dit wel gemogen.

In de tekst van het RIVM staat als je niet de 1,5 meter kan waarborgen; Ga weg! πŸ˜‚ wat moesten wij hierom lachen. Serieus. Ga weg. Diezelfde avond ging mijn broer naar de plus in Bennekom. Hij zag heel veel mensen. Toen dacht hij; ga weg. En dat was wat hij deed. Wegwezen. Die boodschappen komen wel een andere keer. Dit zouden meer mensen moeten doen. Het centrum is vol met gezellig shoppende mensen. Ik snap dat je Sint en of kerst inkopen wilt doen. Maar ga dan alleen. Apart. Niet gezellig met je hele gezin.

Mijn dochter is mega hard gegroeid. Hoe leuk is het om dan samen te shoppen voor nieuwe kleding? Helaas. Het is even niet anders. Ik ga alleen. Ik koop kleding. Bewaar de bonnen. Zij past thuis alles. Wat niet past breng ik, alleen, terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s