Mijn zoon heeft minder slaap nodig.

Mijn dochter en ik slapen graag uit. Mijn zoon….. heeft aan een paar uur slaap per nacht meer dan genoeg om de rest van de dag door te komen. En dan ook nog eens gewoon helder zijn. Opgewekt. Heerlijk.

Op de zondag gaat meneer in de ochtend naar beneden. Mijn dochter en ik slapen dan nog even door.

Dan krijg ik een foto van Daan. Hij had het konijnenhok geopend. Onze Bob klom er meteen eruit. Samen lagen ze bij elkaar op het kleed in de woonkamer. Te schattig voor woorden

Kinderen en dieren. Zoveel liefde. Gelukkig hebben wij rustige beesten. Zij hebben ons nog nooit gebeten of gekrabt. Alleen Dolf soms bij Eva als zij haar pest. En dat kan Eva heel goed. Dus dan is het haar eigen schuld. Bob eet gelukkig ook niet meer van de bedrading of meubels. We kunnen rustig genieten van elkaar.

En dat apparaat bij Bob? Wordt vervolgd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s