Sinte sinte Maarten…..

Mijn kinderen hebben er niks meer mee. Dus zij missen niks in deze Corona tijd waar mensen Sint Maarten een keer overslaan. Hebben mijn kinderen geluk. Maar in onze straat app werd gevraagd of er kindjes langs de deur mochten gaan.

De mensen in onze straat geven aan of zij kinderen aan de deur kunnen en willen ontvangen. Deze mensen hebben een brandend kaarsje bij de deur. Ik een neppert hoor. Ik ben niet van het open vuur.

Met schoon gewassen handen heb ik een schaal gevuld met snoep. Laat de kindjes maar komen. Sinte sinte Maarten. De koeien hebben staarten. Geef een appel of een peer. Ik kom het hele jaar niet meer.

Dat lied…. de eerste keer dat mijn zoon Sint Maarten liep zong hij met zijn vriend: sinte sinte mikmak, mijn moeder is een dikzak πŸ˜‚. Stop Daan! Dat is de verkeerde versie. De achterbuuf kon er gelukkig om lachen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s