Een perfecte uitvinding.

Ik ben er dol op. Op stap met vrienden en of vriendinnen. Daardoor zag ik een tip voorbij komen wat betreft schoonmaken.

Wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ zaten in een huisje met anderen. Vorig weekend. Zij liet mij iets zien. Geweldig. Dit ding kost niet meer dan 5 euro. En schijnbaar doe je hier een jaar mee. Geweldig. Af en toe heb ik pannen die ik niet in de vaatwasser wil doen. Puur omdat zij teveel ruimte innemen. Dan is dit echt een uitvinding.

Van de Sorbo. Te koop bij onder andere de Albert Hein,

Een afwas borstel met een druk op de knop komt er schoonmaakmiddel vrij. Hoe handig is dat?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s