Postcode loterij bon.

Mensen die lid zijn van de postcode loterij hebben een kaart gekregen. Om duurzaam eten aan te schaffen. Er is niks mis met duurzaam. Ik heb er uien en knoflook van gekocht. Ik had daarna nog geld over. Even kijken wat ik van de week daarvan aanschaf. Ik weiger om een vegetarische rookworst van de Unox te kopen. Niet te eten. Dit hoor ik ook om mij heen. Vrienden, familie en mensen via kook clubjes op Facebook zeggen massaal; die vegetarische worst is niet te eten. Maar ja. Hij blijft voorbij komen. Hij zit ook in het standaard pakket van doe maar duurzaam. Waarom? Omdat de postcode loterij onder een dak speelt met de Albert Hein. En Albert Hein betekend Unilever. Zij bepalen heeeeeeel veel. Soort van maffia.

Oh, ja. Wel eerst je kaart via internet β€˜aan’ zetten. Anders werkt deze niet in de winkel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s