Een huis vol.

Ik kan hier zo van genieten. Een huis vol. Ik ben dol op veel mensen om mij heen. Hoe meer mensen, hoe meer gezelligheid.

De stiefbroer van mijn zoon vroeg of hij bij ons kon blijven eten. Bij mij kan dit altijd. Toen nog een vriendje erbij. Prima. Daarna moest ik wel nadenken wat ik op tafel zou zetten. Wij gingen namelijk van 3 naar 5 personen.

Het oorspronkelijke plan was hutspot voor mijn dochter en mij. Lekker opgebakken. Daardoor krijg je een heerlijk korst. Ik had nog drie mini gehaktballen over. Deze stopte ik in de hutspot. Wie werd de winnaar? Wie won de meeste gehaktballen? (Mijn dochter heeft gewonnen).

Voor mijn zoon bakte ik piepers en stopte ik vissticks in de oven. Zijn vrienden mochten kiezen wat zij lekker vonden. Zij kozen voor de vissticks en piepers. Met appelmoes. Prima. Ik had nog als extra sperzie bonen. Die werd door niemand gegeten. Die gebruik ik morgen in een salade

Mijn zoon zat met zijn vrienden aan de eet tafel. Mijn dochter en ik aten, niet netjes, op de bank voor de tv en een iPad. Heeft zij ook een leuke bijzondere avond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s