De voedselbank.

Wat een mooie gedachte. Ik keek samen met mijn kinderen in onze keuken lade. Mijn zoon koos rijst en chicken tonight. Mijn dochter ging voor een pasta met rode pasta saus.

Meestal ga ik voor verse producten. Vooral wat betreft de saus. Hoe verser, hoe lekkerder, hoe beter. Deze potten hadden wij nog op voorraad. Voor, je weet het maar niet….. Iets met toen een corona fase. Ik weet nu dat dit geen invloed heeft op de supermarkten. Fijn dat wij iets van onze voorraad aan een ander kunnen geven. Mensen die het echt nodig hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s