Typisch Betuwe/Hengelo, etc.

Ik ben dol op reality series. Via Netflix kijk ik. Of bijvoorbeeld op NPO. Op dit moment op NPO 2, typisch Betuwe. Meestal kijk ik alle afleveringen van de week in een keer af. Als de kinderen bij hun vader zijn. Ik wil niet teveel televisie kijken als de kinderen hier zijn.

Wat een bijzondere mensen hebben wij toch in Nederland. Een huis vol vond ik ook zo’n leuke serie. Hoe deden grote gezinnen het in dit land?

Wat maakt het leuk om dit te bekijken? Geen idee. Soms vind ik de mensen die voorbij komen zelfs zielig. Dat zij de kansen niet hebben gehad in het leven die een ander wel had. Of dat zij denken dat ze heel wat zijn, terwijl ze ook maar een mens zijn. Maar ook het komische. Een oudere moeder die in een oude auto rijd. Gas geeft. Teveel, etc etc. Toevallig liet ik dit stukje aan mijn zoon zien. Hij lag samen met mij in een deuk. Een oma, gas op de zuigers. Te leuk.

Ach, de een houdt van nep series. Actie. Science fiction, etc. Prima toch? Persoonlijk vind ik dit zonde van mijn tijd. Je leeft maar één keer. Haal alles uit je leem. Maar als jij van nep kan ontspannen….. dan moet je dat zeker doen. Nep, ontspannen, genieten van. Ieder zijn ding. Ik ben meer van het leven zoals die nu is. Reality series/documentaires. Ik leer daar best veel van. Soms met een lach of een traan. That’s live.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s