Vuurwerk 🐱.

Het is alweer begonnen. Vuurwerk. Onze kat is daar zo ontzettend bang voor. Zo sneu. Ik probeer zo weinig mogelijk aandacht eraan te geven. Niet te troosten als het weer los gaat. Want dan geef ik toe dat er iets aan de hand is. Of niet?

Vorig jaar hadden wij in de vuurwerk tijd een deken over de salon tafel gelegd. Zo had onze kat een soort schuilplek. Zodra er een knal kwam vloog zij eronder.

Afgelopen weekend ging het in de Rietkampen ook weer los. Ik pakte snel een deken van boven. De kat rende ondertussen paniekerig heen en weer. Ik riep haar toen ik haar hutje klaar had. Ze vloog er meteen in. Ik denk dat wij de komende tijd weer een huiskat hebben.

Toen ik het doek strak wilde leggen werd ik gegrepen πŸ˜…. Ze zag iets bewegen en wilde spelen πŸ˜‚. Goed teken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s