Waarom zou je te weinig frieten of snacks bakken?

Mijn vader bakte thuis altijd de frieten en snacks. Dan zette hij kommen vol op tafel. Dan raakte je bijna in paniek. Pffff. Dat is echt teveel. Maar het grappige is, je bent samen, je hebt het gezellig en dan eet je meer. Er bleef nog steeds wel iets over. Maar de schade was beperkt.

Ik heb het stokje overgenomen voor mijn gezin. Ik bak dus altijd iets extra op de vraag welke snack de kinderen willen. Vaak eten zij de laatste snack nog samen op. Vorige week niet. Er bleef een viandel (krokante frikandel) op het aanrecht liggen. De volgende morgen melde mijn zoon dat de kat er heerlijk van gesmuld had. Zo zie je maar. Wij gooien niks weg.

Wij hebben thuis trouwens frietbakjes. Heerlijk eet dat. Je frietje lekker dippen in de saus in het bakje ernaast.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s