Bananen.

Ik heb altijd bananen in huis voor mijn kinderen. Als Eva heel veel trek heeft s’avonds dan krijgt ze van mij een banaan. Als zij halverwege stopt met eten dan hebben wij een heel blij konijn. Hij eet het banaan op met schil en al. Ik ben erachter gekomen dat mijn zoon sindskort ook bananen lust. Zo blij mee.

Als mijn kinderen naar hun vader gaan en ik nog over heb…. laat ik ze lekker rijp worden. Dan snijd ik ze in stukjes. Citroen sap erover en dan de vriezer in. Zo kan ik ze later gebruiken voor de kinderen. Daar zijn zij namelijk dol op. Milkshake met verse banaan (volle yoghurt met banaan) of smoothies van banaan en verse sinaasappelsap.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s