Wat doet internet met je?

Ik reageerde op een vriendin die via Facebook liet zien dat ze haar wenkbrauwen had getatoeΓ«erd. Ik reageerde daarop met; super mooi, maar veel te duur voor mij. Ik kreeg een duimpje omhoog van haar. Daarna was ik met iets anders bezig op mijn iPad. Kreeg ik een pop up van Social deal. Aanbieding om je wenkbrauwen te tatoeΓ«ren. Zoooooo. Best bijzonder. Maar voor mij een reden om dit juist niet te doen.

En dat luchtje die ik van de week bestelde bij bol.com….. een dag later zie ik op Facebook een navul flacon voor dit geurtje. Najaa. Terwijl ik van te voren moest zoeken naar dat luchtje die ik ooit had gehad. Het lekkerste geurtje ooit. Zelf ontdekt. Niet via een man. En dan krijg ik na een moeilijke speurwerk actie ineens een pop up van dat luchtje. Niet normaal.

Nu komt het ergste; ik krijg kleding reclame voor XL maten. Nu vind ik het niet meer leuk! πŸ€ͺ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s