Een gezellige lunch.

Er kwamen drie vriendinnen. Meer mag natuurlijk niet. Wij houden ons aan de regels. Het was even een lucifer trekken. Wie de kortste had mocht niet mee komen. Haha. Grapje. De Golden Girls zijn met z’n vieren. Dat mag!

Een van de dames had de lunch verzorgd. En, pfew, wat was deze lekker. Heerlijk gegeten. Genoten van de gesprekken van elkaar. Wij hadden uiteindelijk zolang gekletst dat je bijna van een lunch door kon gaan in een diner. Gelukkig kregen wij als diner een cheese cake. Helemaal geweldig.

Dan krijg je ook nog eens een bos bloemen. Alleen maar omdat je je huis/tuin ter beschikking stelt. Corona proof. Enorm genoten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s