Onze men cave.

Wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ hebben drie slaapkamers. Dat is het dan ook. Maar ach, meer hebben wij niet nodig. Alhoewel…. soms mis ik een kamer voor opslag ruimte. Wij hebben op zolder wel een, hoe noem je zoiets? Overloop ruimte.

Ooit een gesprek gehad met iemand die zei; je kan daar kasten laten opmeten. Net als in je β€˜kelderkast’. Dan wordt elke centimeter volledig benut. Klinkt suuuuuper. Maar daar zit een kosten plaatje aan. Was ik maar handig. Helaas. Het is niet anders. Ik moet roeien met de riemen die ik heb.

De zolder overloop was ooit voor mijn zoon een men cave. Een paar gordijnen en kussens. Meneer vond het super. Wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ hebben hier zelfs een keer geslapen met z’n drieΓ«n. En nu? Is het een loze ruimte. De kat heeft deze in genomen. De kussens van de tijd van de men cave liggen er nog. Wie weet ooit weer….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s