Wat gaan jullie doen op deze zonnige dagen?

Het gaat vandaag een heerlijke warme dag worden. Ik hoef niet te werken. Gelukkig maar. Afgelopen weekend genoeg rare tijden gewerkt. Genoeg mee gemaakt. Soms heb je een weekend dienst die net iets heftiger is dan anders. Nu tijd om te gaan ontspannen. Vandaag is de dag.

En dan schijnt ook nog eens de zon🌞! Dubbel op genieten. Ik had voor vandaag al plannen om met mijn BFF koffie te gaan drinken. Zij kwam met nog een beter idee. Normaal ben ik niet van onverwachte veranderingen. Maar wat klonk deze goed! Dus ik zei ja. Ik heb er zin in.

We are going to Amsterdam! XXX.

2 thoughts on “Wat gaan jullie doen op deze zonnige dagen?

    • Ik heb afgelopen weekend veel gewerkt. Maar dan ook echt heel veel. Pffff. Oproep dienst. Zelden zo’n nare dienst gehad. Ik was zo moe. Op. Wat was zo’n dag als vandaag fijn. Morgen om 7:30 ben ik weer aan het werk.
      Mag jij morgen ook weer werken met het mooie weer? Jammer dat dit weer niet in het weekend was, toch?

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s