Dit wordt een meeeeega feest!

Mijn dochter is vandaag jarig. Afgelopen drie jaar gaf zij een logeer feestje voor twee vriendinnen. Niet meer en niet minder. Lekker overzichtelijk. Film, slapen, wakker worden en hop naar de Mac voor een ontbijt. Vorig jaar had ik verwacht dat ze iets van een ontbijt gingen bestellen. Ze mochten zelf bij de pilaar hun bestelling doen. Frieten en hamburgers was hun ontbijt πŸ€ͺ.

Dit jaar gaan wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ het anders aanpakken. Mijn dochter is er nu aan toe. Zes meisjes; jawel, een record, blijven logeren. Zes huishoudens onder een dak…. Later bedacht ik mij; onder de 12 mag meer. Ach ja. Laten wij rustig beginnen. Van 2 naar 6 is al een hele stap. Ik heb iemand ingehuurd om zes bedden in de woonkamer te plaatsen. Hele bijzondere bedjes.

Vandaag gaat mijn dochter elf kaarsjes uitblazen. Op school gaat ze trakteren. En op wat? Mijn moeder/omi heeft vanuit haar ziekbed kleine mutsjes gebreid. Deze gaat Eva trakteren met iets lekkers erin.

Uit school komen opi en omi een taartje eten. Als ze het redt. Elke dag weer spannend hoe het met mijn moeder gaat. 16:30 komen de vriendinnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s