De beste hor ooit.

Ons huis had al een hordeur. Zo’n schuifding. Prima. Zat er al in. Soort van gratis. Maar iedereen was ermee aan het klooien om deze open te krijgen. Ik riep dan steeds; de knop onder en boven inknijpen!

Op een gegeven moment at ons konijn een gat aan de onderkant van de hor. Prima. Zo kon de kat in en uit lopen zonder de hele hor open te hoeven doen.

Maar dan begeeft de hordeur het ineens. Kapot.

Ik vroeg aan vrienden wat de beste oplossing zou zijn. Een plak en klik hor van de action. Voor 2,99. Gekocht. Aangebracht. Wauw. Wat een super systeem. Iedereen snapt hoe dit werkt. Zelfs de kat. Zij loopt in en uit. Ideaal. Niks met knopjes indrukken of naar links en rechts bewegen. Gewoon lopen dwars door een gordijn.

Ik kocht een zwarte. Ik dacht dat dit het enigste was. Ik miste een paar plakkers aan de onderkant. Dus ik kocht een setje erbij. Dan zet ik wel de verdubbelaar in. Onze πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ hor gaat dan 6 euro kosten. Toch gedaan. En wat bleek. Hier zat een witte hor versie in. Neeeeee. Wat geweldig. Meteen de zwarte voor de witte vervangen. Dank voor de tip Marielle!

Foto’s volgens nog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s