De sterkste plant ooit.

Ik heb heel veel planten hier geprobeerd. Alles ging dood. Meestal omdat het te donker was. Maar ook omdat ik ze verzoop.

De Sanseveria. Die kocht ik na de kerst. Ken je dat? Na de kerst als de boom weg is dan wil je groen in huis. Daarom kocht ik deze. Ik had gehoord dat ze sterk zijn. En dat zijn ze. Ze staan nog steeds. En ik zie ze zelfs heel langzaam uitbreiden. Zou dit komen omdat ik tegen ze praat? Anyway, ik ben blij met de uitbreiding.

Vraagt de achterbuuf of iemand nog stekjes van deze plant wil. Uhhhh, ja heel graag. Ik heb ze ertussen gepropt. Prachtig! Nu hebben wij een hele volle bak met groen in huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s