Mijn dochter is een dierenvriend(innetje).

Vorige week kwamen wij nogal wat beesten tegen. Andere omgeving met heel veel beesten op het terrein. Helemaal haar ding. Je mocht ze ook voeren. Er stonden daar speciale gevulde emmers voor. Mevrouw ging los, haha. Ik hoop dat de beesten niet overvoerd zijn 😬. Ik denk het niet want op een gegeven moment bleef de emmer leeg. Ik vermoed dat ze een emmer per week krijgen.

Tijdens onze avond wandeling kwamen wij een kat tegen. Die draaide maar om onze benen. En snorren! Heel hard. Eva bleef maar aaien. Ik begreep later waarom de buurman een steen naar de kat gooide ….. Als de kat eenmaal in je buurt was bleef die volgen. Daan zei al bang; mam, die komt straks toch niet binnen? Nee joh…….

Zitten we binnen aan tafel, zegt Eva; kijk eens mam, links van je. Ik draai mij om. Op ooghoogte; oog in oog met die kat. Ik gaf mij een gil. Dat beest schrok en vloog omhoog. Daarna riep ik chchchchc. En hij ging weg. Bij ons thuis in Ede hebben wij ook zo’n kat van weet ik het wie, die regelmatig binnenkomt bij ons. Die heeft Eef ook vaak geaaid. Het is me wat met onze dierenfluisteraar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s