Mam. Dit is echt de beste vakantie ooit! πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦πŸ₯°

Samen met mijn schatjes gingen wij kamperen. Ik was dit gewend vanuit mijn jeugd. Super leuke herinneringen. Helaas weigerde een ex dit te ondernemen. Maarrrrrr ik ben nu de baas. Samen met mijn broer zijn gezin, een oom en tante, gingen wij het avontuur aan. De eerste nacht was spannend. Eva wilde naar huis. Ze huilde. Mijn zoon was bang dat er een vreemde persoon onze tent in kon stappen. Mijn broer had de oplossing. Voor onze tent werden langdurig brandende waxine lichtjes gebrand. Eva blij. Mijn broer liet aan Daan zien dat het hek op slot werd gedaan. Daan ook blij. Nacht twee was suuuuuuuuuuper. Mijn kids smeekten om nacht drie. Helaas kwam dit niet uit. Zo gezellig met z’n drieΓ«n bij elkaar slapen met dekbedden en kruiken. De kruiken kreeg ik van mijn moeder mee. Vanaf haar ziekbed was ze bang dat wij het koud zouden krijgen. De nachten waren 10 graden. Dan lig je ook nog eens op de grond. Nacht een hoorde ik elke minuut een koe vals loeien. Ik zei de volgende morgen tegen mijn broer; zin in hamburgers vanavond? Ik ga namelijk een irritante herrie koe vermoorden. Dreigen was genoeg. Nacht twee was het stil. Nou ja stil…. wij hadden een kat ontdekt die het leuk vond bij ons. Geweldig. Ze kroop de tent in. Dan hoorde je haar snorren. Ze kon gelukkig niet de slaapcabine in. Wij waren echt een met de natuur.

Wij hadden op dag twee nog twee dag gasten en dag drie kwam mijn vader. Was hij er ook even uit. Wat zo leuk was; nacht twee was ik met mijn broer en onze kinderen samen. Broer πŸ‘¨β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ , zus πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ neven en nichten. Best een bijzonder moment. Ondertussen stuurden wij steeds foto’s naar mijn moeder. Kon zij ook een beetje meegenieten.

Op weg naar huis zei mijn zoon; mam, ik ga mijn neef en nicht missen. Wat heb ik veel van ze geleerd. En wat hebben wij gelachen samen. Ik gaf dit aan neef en nicht door. Zij waren het helemaal met mijn zoon eens.

Zo grappig. Een week voordat wij op vakantie gingen zei mijn grote neef van bijna 18 jaar; pfffff, en dan ga je in een tent liggen. De nachten zijn koud. S’morgens wordt je veel te vroeg wakker van het licht. Alles voelt klam aan. Dag twee dagen ben je kapot….. waarop mijn broer zei; hallo, heb je wel zin om te gaan of blijf jij liever lekker thuis? Mijn neef gaf het beste antwoord; ik ga ervoor. Ik onderga alles. Daarna ga ik vies en moe naar huis. Dan waardeer ik de douche en mijn bed nog meer! πŸ˜‚

Ze moesten eens weten. De beste vakantie ooit? Ik heb nog een verrassing πŸ‘¨β€πŸ‘§β€πŸ‘¦.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s