Eva en de natuur.

Eva en beesten. Alles vind ze mooi, lief en leuk. Ik wilde haar vroeger zo graag een huisdier geven… Nu is ons huis vol. Goudvissen, een slang, een huis konijn en een kat. Van elk beest genieten wij elke dag.

Toen wij op kamperen waren en een stuk gingen wandelen, zag Eva ineens kikkertjes. Zo grappig. Niemand ziet ze. Maar Eef… naast het loop pad waren kikkertjes. Ze vond er een paar. De hele middag heeft ze met ze gespeeld. Uiteindelijk bewogen ze niet meer. Ik ben bang dan Eva iets te hard op hun buikje duwde. Als ze dat namelijk deed dan gingen de poten uit elkaar πŸ˜…. Daan boos dat ze ze had vermoord. Eef heeft ze op een mooi plekje neergelegd en toegedekt met een blaadje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s