Even ontspannen.

Gisteren om 14:30 begon mijn dienst. Dan werk je tot 22:30. Daarna heb je oproep dienst. Deze kan alle kanten op gaan. Meestal heb ik het aardig rustig. Dan mag je slapen. Ik slaap het liefst in het ziekenhuis. Mocht je ineens moeten komen met spoed dan ben je er ook zo. Geen stress. Je bent er al. Dat geeft mij rust. Een nadeel hiervan is, is dat ik slecht slaap in het ziekenhuis. Ik slaap tegenover de IC. Een IC gaat twenty four seven door. En dat hoor ik.

Om 7:30 vanmorgen ging mijn wekker af. Douchen. En op naar huis. Meestal ga ik meteen aan de slag in huis. De dip komt namelijk pas in de middag. De beesten hokken heb ik schoon gemaakt. Ook die van de logees. Daarna mijn auto gewassen. Scheelt toch weer een paar euro.

En toen….. gezellig gekletst met een vriendin. Daarna even niks. Alleen even het zwembad in. Het bad schoon gemaakt. Extra chloor erbij. Lekker ontspannen. En vanavond lekker vroeg naar bed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s