Kleding doorgeven.

Ik gooi nooit kleding weg. Als het maar half kan dan geef ik de kleding van mijn kinderen door aan andere ouders/kinderen. Liefst aan mensen die ik ken.

Het kan natuurlijk in de zak van Max….. maar waar komt het dan terecht? Ik zie regelmatig dat deze verzamelpunten uitpuilen. De kleren liggen dan letterlijk op straat. Zonde.

Ik geef ze dus liever met een warme hand door. Naar vriendjes en vriendinnetjes. En dan kijk je bij ze in de kliko. Niet omdat ik wil controleren hoor, dit zou te gek zijn. Maar ik keek in de kliko omdat zij klaagden dat ze niet genoeg ruimte hadden. Dus ik dacht, ik heb genoeg ruimte in mijn rest afval kliko, ik pak een paar zakken mee. Puur om dat gezin te ontlasten. En wat zie je dan?

De kleding van je dochter die je door wilde geven. Warm werd ontvangen. Zo leek het. Het lag daarna gewoon in hun kliko. Pfffff. Soms is het echt niet; wie goed doet, goed ontmoet. Dit was en is de laatste keer dat ik aan jullie kleding gaf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s