Herinneringen maken.

Mijn kindjes zijn bij hun vader. Ik heb Eva ziek laten ophalen. Om 24:30 de dag ervoor begon ze met spugen. Om 6:30 kwam daar diarree bij. De hele dag was ze beroerd. Mijn zoon deed mee met naar de wc gaan. Volgens hem had hij stress. Wij zijn niet gewend om 14 dagen uit elkaar te moeten zijn. En dat zal niet snel wennen omdat dit maar een keer per jaar is. Gelukkig mogen de kids tussendoor op visite komen. Lukt niet heel vaak aangezien ik extra werk als ze er niet zijn. Ondertussen geniet ik van de foto’s en herinneringen β€οΈπŸ’šπŸ’™.

2 thoughts on “Herinneringen maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s