Gaan jullie op vakantie naar het buitenland?

Heel even dachten wij met z’n allen; deze zomer naar het buitenland gaan zit er niet in. Maarrrr per 1 juli is dit toch mogelijk naar sommige landen toe.

Toen de corona mega toesloeg; bijna iedereen was in rep en roer; β€˜men’ kon niet op vakantie. Ik lachte in mijn vuistje. Joehoe mensen. Ik kan ook niet op vakantie voor een week of langer. Mijn kinderen en ik willen best maar hebben hier geen geld voor.

Een groot voordeel. Mijn zoon is het liefste thuis. Hij heeft niks met een vakantie naar het buitenland. Hoe dan? Denk ik. Geen huishouden. Andere omgeving. Heerlijk. Maar hij denkt; Waar kom ik terecht? Hoe druk is het daar? Hoe verloopt de reis? Wie of wat kom ik tegen? Als je zo denkt dan is een vakantie naar een onbekend gebied best heel spannend.

Inmiddels gaan mensen nu toch huisjes boeken. Die zijn nu het populairst. En het moet met de auto te doen zijn. Ik hoorde van een collega dat ze de hoofdprijs vragen. Een huisje in Frankrijk met zwembad kost haar voor twee weken 5000 euro. De goedkopere zijn vaak al weg. De mensen die geboekt hadden voor de corona hebben nu geluk.

Ik begrijp dat sommige mensen met kinderen een hele zomer in eigen huis overspannen gaan raken. Dat is niet handig. Dan snap ik dat je weg gaat. Maar ik blijf lekker thuis. Vakantie in Inter garden. Zwembad erbij. Wij gaan lekker buiten leven. Weer of geen weer. Overkapping, screens, vuurhaard. Lekker buiten eten. Desnoods met de jas aan 😝.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s