Ik heb niks met een zwembad.

Via een vriendin zijn mijn kinderen, extra vriendinnetjes, zij, haar zoon en ik naar een zwembad geweest. Ik heb niks met zwembaden. Als je je wilt omkleden heb je haren van een ander tussen je tenen. Je kleren krijg je niet aan omdat alles nat is. Grrrrr.

Maar wij kregen kaartjes. De kids waren door het dolle heen. Ok dan. Ik ga mee. Pfffff, wat een hitte daar binnen. De enigste manier om af te koelen was om zelf de plomp in te springen. Eigenlijk best wel lekker.

Ik ben er wel achter gekomen dat je op teenslippers moet gaan. Met douchen en omkleden zijn sokken en schoenen zo niet handig. Dan sta je inderdaad met je blote voeten in de haren van een ander. Vanaf nu, als ik ooit weer ga, kom ik op badslippers. Al vriest het.

Om 11:00 ging het bad open. Wij waren er. Om 16:00 ging het bad dicht. Wij besloten om vΓ³Γ³r de drukte weg te gaan. 15:30. Nog net een hokje kunnen bemachtigen. Maar pfew, 3,5 uur in een zwembad. Best wel lang. Ik smeekte de kinderen steeds; zullen we naar huis gaan? Krijg je iets lekkers. Ik kreeg steeds een nee te horen. Ach. Als zij genieten dan geniet ik ook. De volgende keer kom ik dus met badslippers aan en een boek om te lezen.

Dank je Joyce en Ryan. Wij hebben genoten. Volgens mij alle 7! πŸ₯°

De jongens durfden niet in het koude buiten water. De dames wel. Maar kijk eens naar de bovenste foto. Volgens mij vonden zij het water te koud. Toch stoer dat ze er meerdere keren in gingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s