Kattenkwaad.

Mijn kinderen halen niks uit. Haha. Natuurlijk wel. Dat doet elk kind. Laatst vroeg mijn zoon wat ik uitgehaald had vroeger. Uhm……

Zal ik het vertellen? Vooral niet nadoen Daan. Met mijn nichtje kocht ik ooit een spuitbus met gele verf. Een paar stoepranden opgezocht. Geel gespoten. Dankzij mijn nichtje en ik was het vanaf toen daar verboden te parkeren. Vreselijk toch? Hoe heb ik dat ooit kunnen doen? Ik overzag de ramp niet. Ik schaam mij nu rot. Dat heb ik uitgelegd aan Daan. Molesteer niet de spullen van een ander. Sorry gemeente Ede.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s