Maandelijks alarm.

Elke eerste maandag van de maand gaat het lucht alarm. Een heerlijk geluid vind ik. Als ik bij het schoolplein sta denk ik altijd; kom snel naar buiten kids. Dan kan je naar het geluid luisteren.

Maandag om de week ben ik kindloos. Vandaag is zo’n dag. Na een mega druk weekend met werken, werken en werken zit ik een beetje doelloos op de bank. Zucht. Huishouden moet nog gedaan worden. Gelukkig gisteren de zolder en boven al gedaan. De bedden verschoont. Vandaag beneden aan de slag. Gaat lukken hoor. Konijnenhok is al verschoont.

Ik zit dus op de bank…… Ik hoor geen luchtalarm. De tv staat wel aan πŸ˜…. Snel het geluid uit. Ja. Ik hoor heel in de verte een lucht alarm. Jammerder het zo mega ver weg klinkt. Mocht hij ooit voor het serieuze werk afgaan dan ga ik hem dus niet horen. Lekker dan. Zit iedereen binnen onder de tafel. Radio aan. Wachten op wat komen gaat. Ga ik lekker in de tuin zitten. Wat een rust. Waar is iedereen? Haha. Niet best. Gelukkig krijg je dacht ik ook een sms van de overheid, toch? Of een alarm bericht. Pfew. Kan ik toch nog gezamenlijk onder de tafel zitten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s