Smore maken.

Vorig jaar had ik het hier al een keer over. Smore maken op de bbq of een vuurhaard. Het recept is een gietijzeren pan met chocolade erin. Daarop marshmallows. Als alles warm en gesmolten is kan je met een biskwie het mengsel uit de pan scheppen. Daarna stop je deze drie ingrediΓ«nten tegelijk in je mond. Heerlijk. Smullen maar.

Ik zie af en toe aluminium bakjes in de winkel liggen, gevuld met verschillende soorten smelt chocolade. Deze bakjes leg ik op een vuurhaard. Marshmallows erop. Als alles gesmolten is pakken wij een stukje koek/biskwie. Scheppen maar. Njom njom.

2 thoughts on “Smore maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s