Het beste feest ooit.

Een week geleden.

Volgens mijn zoon heeft hij het beste feest ooit gehad. En het ging eigenlijk vanzelf.

Een vast vriendje van hem mocht de hele dag aanwezig zijn. Mijn dochter had twee vriendinnetjes. Deze dames bleven ook nog eens slapen. Onverwachts. Zij sliepen in mijn bed. Zo konden mijn zoon en ik samen beneden op de bank slapen. Wat was dit gezellig!

Elke twee uur kwamen twee verschillende huishoudens hier. Van mijn vriendinnen, nichtjes, aanhang, ooms en tantes tot aan broer en zijn gezin. Om 18:30 de laatsten. Dit waren twee vriendinnen van mij met allebei hun zoon. Goede vrienden van mijn zoon.

Het was een zwoele zomeravond. Parasol op. Kaarsjes aan. Vuurtje aangestoken. Eerst namen de meiden en daarna de mannen een nachtduik. Gewoon in het donker in een warm zwembad duiken.

Volgens mijn zoon was dit het beste feestje ooit. Daar doe je het als ouder toch voor? Zijn vriendjes gaven dit ook aan. Wat fijn dat twee vriendjes van Daan die elkaar niet kenden een fijne klik hadden.

En dan ook nog eens al die lekkernijen, kaarten, kadootjes en aandacht. Iedereen bedankt. Dit feest gaat bij ons de geschiedenis boeken in. Met een lach en een traan. Maar zeker een grote lach.

One thought on “Het beste feest ooit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s