Onze corona kinderfeest.

Het is me wat. Corona. Hoe vier je een familie verjaardag voor je kind?

Mijn zoon heeft altijd een vriendje op zijn familie feest. De hele dag. Dat is dus een. Daarna nodigde ik elke twee uur twee anderen erbij. Dat wordt nog dringen, haha. Eigenlijk ook best wel handig. Na 1,5 uur zeg ik toedeloe. De boel even rusten, een doekje erover. Relaxed hoor.

Normaal begin je met koffie en gebak. Chipjes, toastjes etc. Wat bitter garnituur en rauwkost. Dan een warme maaltijd. Dan weer gebak. Wat een werk. En nu? Wat kan je in twee uur naar binnen proppen? Ik zet de schoteltjes en kopjes al op het aanrecht. Ieder pakt zijn eigen ding. Losse gebakjes erbij. Ik zet een pot koffie zodat ik geen kopje hoef aan te raken. Losse zakjes suiker, ook ieder voor zich.

Op tafel stond een bak met kleine zakjes snoep en zakjes chips. Geen gegraai in een grote pot of kom. Ook corona proof. Blokjes kaas gooide ik zo vanuit een zakje in een kom. Net als de olijven. Een pot prikkertjes erbij. Borrel nootjes in kleine bekertjes. Officieel shot glaasjes.

Bij de kraan in de keuken lagen losse wegwerp handdoekjes voor als de mensen hun handen tussendoor wilden wassen. Nog een pot desinfectans erbij voor wie wil.

Pakjes sap. Ook weer ieder voor zich, en mocht een volwassene water willen, zelf pakken. Ik raak je glas niet aan. Kleine flesjes frisdrank. Wat je pakt moet je opdrinken. Haha. Ach, hoe ver ga je? Misschien ik nu iets te. Maar eigenlijk vind ik dit het proberen wel waard.

En wij hadden de lekkerste cup cakejes dankzij de buren πŸ₯°. Ik ging dit keer niet voor een grote taart. Teveel gedoe. Nu kon iedereen pakken zoveel als hij of zij wilde. Dank buurtjes voor deze lekkernij. De dag daarna heb ik nog twee naar mijn ouders gebracht. Mijn moeder smulde ervan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s