Scrunchies.

Iets van deze tijd? Geen idee. Ik weet alleen dat mijn dochter dol is op scrunchies. Afgelopen 5 december op school vroeg een jongedame aan mijn zoon via lootjes om een scrunchie. Dit was toen nieuw voor mij.

Mijn dochter vroeg daarna ook om scrunchies. Zij kreeg er twee. Deze gingen om haar pols. Dag en nacht had zij deze om.

En toen kregen wij het vreselijke nieuws van oma. Zo’n moment vergeet je nooit meer. Daan en Eva zaten bij opa op schoot. F..k corona. Toen we weg gingen gaf Eva opa en oma een scrunchie. Zij had er twee. Maar nu niks meer. Opa en oma hebben haar enigste scrunchies. Zo lief van haar πŸ₯°. En nee, ze hoeft ze nooit meer terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s