Mijn moeder nu en haar wens(en).

Mijn moeder is weer thuis. Laatste fase. Wat klinkt dit naar. Maar het is de realiteit. Dit kunnen weken zijn of misschien toch nog maanden. Ze haalt nu alles uit het leven. Ze komt met opdrachten…..

Ze ligt in een bed voor het raam. Uitzicht over de tuin. Ze wil graag dat de kinderen daar gaan zwemmen zodat zij van ze kan genieten. Of ik een opblaas palmboom wil kopen. Maar natuurlijk.

175cm hoog. In de voet water gedaan. Nu waait de boom niet weg. Ideaal. Ook nog graag flamingo’s. Staat zo lekker zomers. Natuurlijk ma. Doe ik.

En dan dat dekbed overtrek verhaal. Zegt mijn moeder; bestel een eenpersoons dekbed voor Daan en Eva. Dan ga ik daaronder liggen. En als ik overleden ben dan krijgen zij ze. Hebben ze een herinnering aan mij. Daan keek bedenkelijk, eng idee. Eva zei meteen; yes, leuk. Eva heeft een gebreid patroon gekozen. Omdat oma veel gebreid heeft. Inmiddels vind Daan het ook een leuk idee. Hij heeft voor een panter gekozen. Mijn moeder appte mij s’avonds over dit idee. Daarna zei ze; koop maar wat de kinderen leuk vinden. Ik hoop alleen niet dat het geel wordt….. ik hoop dat je mij begrijpt….. ik heb net een shotje (pijnstillend) genomen. Haha. Dan komen er soms echt grappige zinnen of opdrachten uit.

2 thoughts on “Mijn moeder nu en haar wens(en).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s