Een slang en een muis.

Wij hebben dus een slang. Iedereen die hier komt roept van te voren; ieuw. Maar als ze onze Anton mogen aanraken worden ze rustig. Het is zo’n lieve slang.

Maar ja, een slang moet eten. Muizen uit de vriezer koop je per meer. Ik durf geen dode muizen tussen onze ijsjes te leggen. Dus wij kochten een levende muis. Daan en Eva waren erbij. Daan vond het muisje meteen leuk en lief. Of wij deze mochten houden…..

Eva pakte het muisje bij zijn staart en gooide deze zo, floeps, het hok van de slang in. Die Eef. En toen….. de slang deed niks. Het muisje ging zich lekker wassen. Dat was het dan. Op een gegeven moment leek de slang zelfs gebeten te worden door de muis. Muisje er weer uit. In een hamsterkooi gedaan. S’avonds keek ik in het hok van de muis. Muis weg. Nee hΓ¨. Gelukkig had ik de deur van de gang dicht. Muisje zat stilletjes in een hoekje. Hoppa. Gevangen en weer terug. Nu een handdoek eroverheen gedraaid. Meneer muis heeft drie dagen extra kunnen genieten van zijn leven.

Daarna weer naar Anton toe. En weer niet eten. Gelukkig kregen wij hulp. De muis werd gedood. Een dag en een nacht laten liggen bij Anton. De volgende morgen was meneer muis nog steeds niet opgegeten. Eva pakte hem bij zijn staart en gooide hem zo, floeps, de kliko in.

Binnenkort krijgen wij een vriezer muis. Ik ben benieuwd of deze gegeten wordt.

3 thoughts on “Een slang en een muis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s