Een avocado in ons zwembad.

Kijk nou! Een avocado. In ons zwembad. Ik vond deze zo leuk! Mijn kinderen keken in de folder van de Lidl. De een wilde een cactus. De ander een ananas. Prima. Ik ging naar de winkel. Soms moet je iets live zien. Ik zag een avocado in een doos. Saai, zou je zeggen. Totdat ik de tekst las. De avocado had een losse noot. Haha. Geweldig toch? Lekker liggen/ontspannen in de vrucht. En als je een spelletje wilt spelen dan probeer je de noot in de avocado te gooien.

Oftewel je hebt een leuk spel. En je hebt iets om te ontspannen. Mijn kinderen vinden de avocado ook heerlijk om op het droge in te liggen. In de woonkamer en in de tuin. Dekentje over ze heen. Genieten maar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s