Toch even een update.

Schrijven is nu eenmaal mijn ding. Voor mij ontspannend.

Het is foute boel bij mijn moeder. De voorlopige onderzoeken zijn gewoon niet goed. Beter gaat zij nooit meer worden. Wij hopen op een helaas te korte tijd samen. Maar wel een om fijne herinneringen maken. Dat gun ik haar, mijn vader en mijn kinderen zo.

Ik vind het vooral erg dat mijn moeder al 5 maanden ondraaglijke pijn heeft. De huisarts gooide het op haar protocol van ischias mogelijk hernia. De fysio zei; als ik het niet beter kan maken dan krijg je een scan. En toen kwam corona. Dus geen fysio en geen scan. Mijn moeder ging door. Met ondraaglijke pijn. Niet kunnen slapen. Ze viel af. Dacht dat dit door de zware nachten kwam. Maar wij weten nu dat het door die k.. ziekte kwam.

En nu ligt ze in het ziekenhuis. Ze heeft zenuwpijn. Op de foto is te zien dat ze bijna geen bot meer heeft in haar ruggenwervels. Ze mag daarom niet meer opzitten. Bewegen, etc. Stil liggen is nu haar therapie. Ze zijn bang voor een dwarslaesie. Ze krijgt zsm een corset.

4 thoughts on “Toch even een update.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s