Onze inbreker!

De brokjes mysterie. Ineens gingen alle brokjes op.

Het is mooi weer. De achterdeur staat vaak open met een hordeur in het slot. Ooit toen ons konijn los liep, heeft hij een stuk hordeur kapot gevreten. Onderin. Op zich wel ideaal. Ik kan de hor dichtdoen. En de kat kan alsnog in en uit. Soort van kattenluik. Dank Bob 🐰.

Zit ik vrijdag avond op de bank. Komt onze kat Dolf naar binnen. Huh? Nog een? Twee katten binnen. Eerst schrok ik. Kleine gil kwam uit mijn mond. Die andere kat schrok toen weer van mij. Maar ze bleef. Ze kwam zelfs naar mij toe lopen. Gaf mij kopjes tegen mijn been.

Bizar toch? Ik wist niet dat katten vriendjes maakten. Ja dus. Het vriendje of vriendinnetje voelde zich kind aan huis. Ik heb een vermoeden dat hij of zij af en toe naar boven gaat om te eten.

Het is een lieverd. Mooi beest πŸ₯°. Maar in mijn huis? Eigenlijk liever niet. Vlooien…. Ik zal eens een goed gesprek voeren met onze kat Dolf. Buiten de deur mag ze los gaan. Maar onder mijn dak liever niet.

One thought on “Onze inbreker!

  1. hahah geweldig!! En wat een lieverd om te zien!
    Onze kleine krijger had ook een vriendje (vriendinnetje) die kwam haar geregeld ophalen. Stond ze voor het raam en daarna liepen ze samen naar het pleintje waar ze in het zonnetje gingen liggen. Zo grappig.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s