Ijs heiligen.

Gister ochtend hadden wij grond vorst. Chips. Dan moet ik mijn planten binnen zetten.

Ik weet het. Ik was te vroeg met de aanschaf. Maar met laatst dat mooie weer overdag waren wij toe aan bloemen in de tuin. Wij leefden namelijk buiten. Een aardbeien plant en een snack komkommer plant erbij. De kids plukken hier binnenkort elke dag van. Niet te vergeten van onze frambozen struik.

Maar de dag van de ijs heiligen is nog niet geweest. Dus dan kan je vorst in de nacht verwachten. Ik nam toch het risico. En als ik dan hoor van vorst? Gaan de planten naar binnen. Het is even sjouwen.

Helaas zag ik ook ineens een vies beest erbij. Ik riep de kat. Zij had er niks mee. Jammer. Ik heb het beestje naar buiten gezet. Sligo de slak is gered.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s