De eerste schooldag.

Hoe hebben jullie kinderen dit ervaren?

Als ik op Facebook kijk lees ik dat veel kinderen niet konden wachten. En dat ze het fijn vonden weer vriendjes en vriendinnetjes te mogen zien. In een ruimte.

Morgen zie ik mijn kinderen weer. Ik ben zo benieuwd hoe zij het vonden. Mijn zoon kwam ik precies na school even kort tegen. Ik ging boodschappen doen en hij liep met een vriendje mee. Op zich nog best op afstand.

Zijn opmerking was; pfffff, het was echt veel schoolwerk wat wij moesten doen. Dus ik riep nog; hallo, jullie hebben misschien ook wat in te halen 😏. Daarna ging hij verder met zijn vriendje. Ze hadden een goede afstand van elkaar πŸ˜‰. Doei mam, tot morgen, love you. β€οΈπŸ’šπŸ’™. Love you to schat. Ik kan niet wachten. Morgen werk ik tot 17:00. Om 18:00 haal ik ze op bij hun vader. Gegeten en al. Even kijken wat ik in dat tussen uur doe. Tussen uur….. lijkt wel de middelbare school met een uitvallend uur.

Maar ja. Ik ben benieuwd wat ze van school vonden. En morgen van thuis huiswerk maken. Weer een nieuwe fase. Hoe zal dit gaan verlopen. Ook wat betreft corona…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s