Koningsdag.

Een bijzondere Koningsdag. Voor iedereen. Corona. Etc. En dan zijn mijn kinderen ook nog eens bij hun vader. Normaal werk ik deze dag. Gezellig samenzijn met mijn collega’s. Hoe leuk is dat? Chips. Ik ben vrij. Ik heb teveel uren gemaakt op de corona IC. Tja. Wat doe je dan op zo’n feestelijke dag in je uppie?

Niet getreurd. FaceTime met de hele familie. CuraΓ§ao, Engeland en Nederland gaan lekker kletsen met elkaar. Ik heb nu een β€˜nieuwe’ iPad, dus ik kan iedereen zien!

Met de kinderen heb ik Koningsdag al eerder gevierd. Samen met hun stiefbroer en zus. Oranje popcorn en m&m’s gegeten. En spelletjes gedaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s