Genieten van het mooie weer, Koningsdag en de tuin.

Vanmorgen bij mijn ouders aan het oranje gebak geweest. Zo grappig. Ik ging naar de Albert Hein XL voor oranje tompouce. Uitverkocht. Snel sjezen naar de stadspoort. Ook op. Ik begreep het wel. De Albert Hein kwam goed uit de test. En dan gaan wij Nederlanders los. Lekker hamsteren. Ik had pech aangezien ik geen hamsteraar ben.

Nieuw plan de campagne. Naar de plus in Bennekom. Wat fijn. Daar hadden ze van alles. Tompouce, oranje soezen en nog veel meer oranje spul. Staat er een meneer naast mij. Hij vroeg of ik de prijzen op wilde lezen van de tompouzen. De plus had eigen merk voor 2,50 en een bakkersmerk voor 5 euro. Zegt meneer; dat scheelt veel geld. Hij stopte twee pakken eigen merk in zijn karretje. Ik zei; maar waarschijnlijk is die van de bakker veel lekkerder. Het meisje van de brood afdeling zei; hoe vaak eet u deze tompoucen? Meneer legde de tompoucen eigen merk terug (ieuw, eng, mogelijk besmet) en pakte twee duurdere versies. Arme man. Ipv 5 euro was hij nu 10 euro kwijt…..

Ikzelf nam ook de 5 euro versie mee. Deze zagen er zo niet lekker uit. Niet vel oranje. Maar ja. Mijn broer nam de knal oranje versie mee naar mijn ouders. Ik de duurdere versie van de bakker. Getest. Jawel. Die van de bakker waren zoooooooveel lekkerder. Heb ik toch een goede daad verricht bij die meneer. Eenmaal per jaar. Lekker van genieten.

Vanmiddag zit ik in de tuin. Heerlijk met een boek geleend van mijn moeder. Wat een mooi weer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s