Lampen aanpassen op de bloemen.

Mijn moeder had vroeger altijd overal kaarsjes branden. Binnen en buiten. Zo gezellig. En nog steeds. Als ik overdag bij ze op de koffie kom brand er wel ergens een kaarsje. Het heeft wel iets van gezelligheid. Ik nam dit over. Toen kreeg ik een relatie. Hij had hier niks mee. En dan hoor je; hoe meer je kaarsen brand hoe sneller je moet witten in huis.

Nu mag ik zelf bepalen. Ik kan dus 100 kaarsen tegelijk laten branden. Maar ik wil niet klussen/witten. Hoe maak je het dan gezellig in huis? Ik heb gekozen voor let verlichting die kan veranderen van kleur.

Ik kreeg laatst gele tulpen van mijn tante voor mijn inzet op de IC. Dan kunnen de kaarsen aan op geel πŸ€ͺ. Een geheel. Ideaal. Een druk op de knop en er komt een bepaalde sfeer. Geen gevaar voor brand.

En natuurlijk brand ik nog steeds kaarsjes. Maar die gaan meestal aan als wij met z’n πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ buiten zitten.

Hier kan niemand zijn vingers aan branden πŸ˜….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s