Zijn de boodschappen duurder geworden?

Wij zitten meer aan huis en tuin gekluisterd. Dus wat gaan mensen doen? De tuin gezellig maken. Ik wilde schoonmaak azijn kopen. Vorig jaar betaalde ik voor een Jerry can 2,49. Ik gooide van het weekend twee in mijn karretje. Jawel gooien. Bij mij gaat niks rustig. Scannen. Huh? 4,99 per stuk. Wat zullen we nou krijgen? Zijn ze gek geworden ofzo?

Daarna zag ik glorix doekjes liggen. Ik pakte er gewoon een. Scannen. Voor een klein! pakje vroegen ze 3,99. Even serieus mensen. Doe normaal. Gooi de prijzen niet zo omhoog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s