Woensdag middag. Wij zijn vrij.

Toch tot 13:00 bezig geweest met huiswerk πŸ˜’. Maar ja, het is niet anders.

Daarna wilden de kinderen buiten spelen. Prima. Ik heb wat extra ballen aangeschaft. Mocht er een naar de buren gaan dan kan ik zeggen; voorlopig laten liggen, raak niks aan. Misschien morgen. Bellenblaas in huis. Onze trampoline die normaal gebruikt werd bij het zwembad werd ook tevoorschijn gehaald.

De kinderen vermaken zich met dit mooie weer prima in de tuin. Van alle gemakken voorzien. Mam, mogen wij de hele middag buiten blijven? Maar natuurlijk. En kunnen wij in de tuin eten? Why not? Gas haartje aan. Maar eerst even lekker spelen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s