Verplicht een winkel wagentje in de supermarkt.

Ik begrijp dat winkelwagentjes verplicht worden in de supermarkt. Op die manier houdt je makkelijker afstand. Mee eens. Ik kan je vertellen dat de Plus in Bennekom al twee weken geen mandjes meer heeft. Zij zijn iedereen dus voor. Winkelkarretjes buiten zijn β€˜vies’. Binnen krijg je bij hun zonder een vies muntje erin te stoppen een schoongemaakte kar. Fantastisch toch?

Ik pak al heel lang geen mandje meer. Bij de Jumbo mag je je mandje zelf schoonmaken. Dan pak ik een bus met desinfecteer spul. Die bus die iedereen aanraakt….. Maak de handvatten schoon. Maar dat mandje, de zijkanten…. kwamen tegen mijn voorganger aan en daarna tegen mij. Ieuw. Mandje op afstand houden. Maar dat is best zwaar met een volle bak.

Oftewel stop met mandjes. Gebruik een winkelkarretje. Persoonlijk raak ik liever niks aan. Ik stop alles in mijn eigen boodschappentas. En jazeker, ik hou echt afstand. Sinds vandaag merk ik dat bijna iedereen dit wel doet. In de supermarkt dan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s