Coke in my nose.

En dan kom je thuis. Zie je dit op tafel liggen 😱🀣…

Ik kon er wel om lachen. Ik hoef dit niet serieus te nemen. In dit huis geen coke hoor. De kinderen hadden staafjes met zure poeder gekregen van iemand. Schijnbaar vonden ze het leuk om een geintje uit te halen, haha.

Ik moest toen ik dit zag denken aan een waar gebeurd verhaal van jaren geleden. Mijn ex en ik hadden een neefje van denk ik 3 a 4 jaar in onze auto. Onderweg naar een feest. Er stond harde muziek op, hardcore. Het liedje heette coke in my nose. Toen wij aangekomen waren op dat feest…… zong mijn kleine neefje; coke in my nose 😱πŸ€ͺπŸ˜³πŸ˜¬πŸ˜‚.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s