Onze Bob vol vlooien….

Dit geloof je niet. Ruim een week geleden zag ik ons konijn Bob enorm verharen. Dus ik pak een borstel. Kam zijn vacht. Vindt hij heerlijk. Toen ik de haren uit de borstel haalde voelde ik stukjes. Ik keek. Zwarte puntjes. Er ging nog geen lichtje branden.

Nachtdienst gedraaid. Ik kom thuis. Kijk naar Bob 😱. Zijn vacht! Ik zag zijn vel, bloed etc etc. Wat is hier gebeurd? Dierenarts gebeld. Wij mochten komen.

Zij en ik schrokken ons dood. Bob zat vol met vlooien. Zijn huid lag vol met vlooienpoep. Dit had zij nog nooit gezien. Uhhh, ik ook niet. Iemand erbij gehaald. Ik kon alleen melden dat wij een een huiskonijn hebben. Of wij er een ander konijn erbij hadden gehad. Nope. Maarrrrr, twee weken geleden ben ik met Bob bij de dierenarts geweest om zijn nagels te knippen. Oh je, zei de mevrouw. Dan heeft hij via ons vlooien gekregen. Bob was er zo beroerd aan toe. Hij kreeg een prik tegen de jeuk. Speciale anti vlo druppels voor meerdere maanden. Ook voor de kat. En spray voor de meubels en tapijt. 160 euro!!! Pardon?! 160 euro voor mij door jullie fout? Bewijs het maar eens. Tsssss 😑. Een voordeel. Bob heeft heeeeeeel veel vlooien daar achter gelaten. Sorry voor de volgende. Waarschijnlijk hebben wij het ook van een ander. Wij de klos. Nu de volgende.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s