Bingooooooo.

Vroeger ging ik weleens met een stel nichtjes naar de bingo van de voetbal vereniging. Volgens mij werd daar toen zelfs nog binnen gerookt. Wat een lol hadden wij. Soms iets teveel. Want, sssssst, opperste concentratie. De andere dames waren bloed fanatiek. Ik won nooit wat. Volgens mij omdat ik niet goed aan het opletten was. Ik keek graag om mij heen naar het bijzondere gezelschap.

Gisteren ging ik naar de bingo in Lienden. Voor een goed doel. KWF. Mijn moeder, tante, nicht en collega’s waren daar ook. Ik kreeg van een collega een echte bingo stempel stift. Helemaal geweldig.

Het was een leuke avond. Ik had zowaar iets gewonnen. Geurkaarsjes. Mijn tante won nog meer. Een leuke rugtas voor Eva. En een massage die ik mocht hebben. Super gezellig zo’n avondje uit. Toch weer een soort van jeugdsentiment. Ik miste wel een beetje de peuken van vroeger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s