De lekkerste courgetini.

Je neemt een bak courgetini van de supermarkt. Of je koopt een hele courgette en gebruikt een speciale slierten snijder. Ik weet niet wat ik fout doe, of ik heb steeds de verkeerde, bij mij lukt het niet. Zucht. Al 2 hand snijders geprobeerd. Laat dan maar. Nadeel van een zak is dat deze courgette bewerkt is met ijswater. Een hele is toch meer vers en veeeeel goedkoper.

De slierten goed uitknijpen van vocht. In een pan een beetje olie, knoflook en een klein pakje diepvries spinazie. Ik neem gewoon de crème versie. Nog steeds weinig calorieën. Opwarmen. De courgette slierten erdoor en halve Cherry tomaatjes. Geen zout. Probeer ik niet meer te gebruiken. Krijgen wij al genoeg binnen. Als je dit nu zo opeet is het vrij smaakloos. Maar wel gezond. Soms bak ik spekjes uit en doe die erdoor. En soms pak ik een hand geraspte 30+ kaas om erbij te eten. Allebei een heerlijke smaak versterker. Genieten maar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s